ارتباط سیر با کلسترول و گلوکز
- تکنولوژی

افزودن سیر به رژیم غذایی می‌تواند به افت گلوکز و کلسترول پشتیبانی کند_به رنگ صبح


نوشته و ویرایش شده توسط مجله به رنگ صبح

دانشمندان دریافته‌اند که اضافه کردن سیر به غذا امکان پذیر قند خون یا گلوکز و کلسترول بدن را در سطوح سالم نگه دارد. تفاوتی ندارد که سیر اضافه‌شده به‌صورت تازه باشد یا پودر یا سرخ‌شده.

پژوهشگران دانشگاه «جنوب‌شرق» چین و دانشگاه «شیزانگ مینزو» چین با بازدید ۲۲ مطالعه شامل ۲۹ آزمایش اتفاقی کنترل‌شده، دریافته‌اند که مصرف سیر با سطح پایین گلوکز و برخی انواع مولکول‌های چربی، ازجمله کلسترول، ربط دارد. آن‌ها نتایج مطالعه خود را در ژورنال Nutrients انتشار کرده‌اند.

گلوکز و کلسترول از مواد مغذی کلیدی در بدن می باشند و انرژی و مولکول‌های اولیه و الزامی بدن را فراهم می‌کنند. رژیم‌های غذایی امروزی مقادیر بیشتر از حدی از این مواد خوب در خود دارند و علتافزایش ریسک سلامت خواهد شد.

ادامه مطلب
ساعت غذاخوردن با تحول ریسک بیماری‌های قلبی‌عروقی ربط دارد

در افراد سالم، متابولیسم گلوکز و لیپیدها به‌دقت تنظیم می‌بشود. اما اختلال در متابولیسم گلوکز و لیپید امکان پذیر علتابراز بیماری‌هایی مزمن بشود؛ از جمله تصلب شرایین، دیابت و کبد چرب.

اما زمان‌ها است که دانشمندان بین سیر و سلامتی پیوندهایی علمی یافته‌اند. در مطالعات محدود قبل، نقش سیر در تنظیم چربی و سطح قند خون بازدید شده می بود.

سیر پخته‌شده در روغن زیتون؛ به‌نظر می‌رسد که نوع مصرف سیر روی خواص آن تأثیری ندارد.

نقش سیر در تنظیم گلوکز و کلسترول

پژوهشگران چینی، با جمع‌آوری اطلاعات پژوهش‌های مرتبط یک عکس کلی ساخته‌اند که یافته‌های جدا گانه را قبول می‌کند. آن‌هایی که به غذای خود سیر اضافه می‌کنند سطح گلوکز خون پایین‌تری دارند و نشانگرهای کنترل طویل مدت گلوکز در آن‌ها اشکار می‌بشود. این چنین در این افراد، کلسترول «خوب» به‌شکل لیپوپروتئین پرچگالی (HDL) زیاد تر، و کلسترول «بد» به‌شکل لیپوپروتئین کم‌چگالی (LDL) کمتر است.

ادامه مطلب
هیئت مدیره قبلی OpenAI انگارً سم آلتمن را انسانی فریبکار برداشت می‌کرد

داده‌های مورد منفعت گیری به‌اندازه‌ای گسترده نیستند که بتوان یک رابطه علت و معلولی را با آن‌ها اثبات کرد. به گفتن دیگر، نمی‌توان او گفت که سیر خوردن زیاد می‌تواند ریسک بیماری‌های قلبی را پایین نگه دارد. اما این ربط می‌گوید که سیر به گمان زیادً راهی خوشمزه برای تنظیم سطح گلوکز و چربی است.

آزمایش‌هایی که پژوهشگران چینی بازدید کردند، از سه هفته تا یک سال به طول انجامیده بودند. هرکدام این آزمایش‌ها انواع گوناگون سیر را بازدید کرده بودند؛ از سیر تازه گرفته تا عصاره سیر و پودر سیر.

نتایج نشان خواهند داد که سیر اثری مثبت روی گلوکز و چربی خون در انسان‌ها دارد. این ربط از لحاظ آماری معنادار است؛ اما پژوهش‌های موثر و بیشتری نیاز است تا اشکار بشود که دقیقاً چرا این چنین ارتباطی وجود دارد.

ادامه مطلب
چه کشوری با قیمت ترین برندهای جهان را در سال 2024 دارد؟ + اینفوگرافیک

اکنون، دانشمندان گمان دارند که مواد فعال درون سیر از راه‌های گوناگون به بدن پشتیبانی می‌کنند؛ از جمله از راه افت «سختی اکسیداتیو» (نوعی فرسودگی سلول‌ها که امکان پذیر به بیماری‌های قلبی-عروقی منجر بشود.)

این چنین سیر یک ترکیب آنتی اکسیدان به نام «آلین» دارد که دانشمندان پیش‌تر نشان داده‌اند گلوکز و چربی خون و میکروبیوم روده را تنظیم می‌کند. به گمان زیادً ترکیبی از این عوامل علتخواهد شد که سیر برای بدن این چنین سودمند باشد.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات تکنولوژی

مقالات آموزشی

تندرستی و سلامتی

آواتار از  علی مرادی

About علی مرادی

Read All Posts By علی مرادی